Poul Munk A/S

Silkeborg

Om os

Vi vil være byens bedste bilhus!

Store ord, men der er vægt bag. Hos os er din bil i trygge hænder. Vores højtkvalificerede medarbejdere på værkstedet sørger for, at du får en god oplevelse og din bil den bedst tænkelige service. Hos os handler det om kvalitet og her får du ingen ubehagelige overraskelser, hvad angår prisen. Det garanterer vi for!

Tjek også vores tilbud på nye og brugte biler, varevogne samt leasing - Vi hjælper dig med alt vedrørende bilkøbet og kan endda tilbyde en totalpakke med bil, finansiering, forsikring og vejhjælp.

Historien om Poul Munk A/S kort fortalt

Bilhandler Poul Munk begyndte i 1967 at handle med brugte biler. Det skabte grundlaget for det, der senere blev til bilhuset Poul Munk A/S. Hjulene snurrede lystigt, og efter nogle år kom salget af fabriksnye Honda'er og Citroën'er til. I 2017 overtog Poul Munk A/S forhandling og service af Peugeot i Silkeborg, og i 2019 overtog vi ligeledes Opel i Silkeborg. I begyndelsen af 2020 har vi fået det franske premiummærke DS til Nørrevænget. Så skruer vi tiden frem til Maj 2022, hvor vi blev autoriseret forhandler og værksted af 4 nye mærker; Jeep, Alfa Romeo, Fiat og Fiat Professional. I dag har vi således 8 nyvognsmærker samt brugtvogns- og erhvervsforhandling.

Vi tilbyder udlejningsbiler til uhørt lave priser via Oscar.dk

I dag beskæftiger Poul Munk A/S omkring 55 medarbejdere i Silkeborg. Her har vi over 6.000 m2 lokaler med Citroën/Peugeot/Opel/Jeep/Alfa Romeo/Fiat / Fiat Professional og DS-showroom, udstilling, værksteder, lager, salgslokaler og administration.